principal
qui som
discografia
galeria_menu
A partir de la trobada diocesana celebrada a la parròquia de Sant Pere i Sant Pau de Tarragona (març de 2005) es va formar el grup Canta la Teva Fe | CTF amb la intenció d’enregistrar de forma casolana un cd recopilatori dels himnes que s’havien anat cantant en les trobades vocacionals i de joves dels anys anteriors.

L’experiència va ser molt enriquidora i vam decidir continuar amb els assajos i fent cançons. Després d’això va venir l’Aplec de Tarragona (maig de 2007) i vam poder gravar en un estudi 13 temes que feien referència als evangelis de les aparicions pasquals i de la vinguda de l’Esperit Sant. 

Des del mes de setembre de l’any 2007 fins al mes de juny de 2010 Mn. Joan Àguila va ser a Roma estudiant i el grup va haver d’aturar la seva activitat de cara enfora, tot i que internament continuàvem enviant-nos propostes de temes i cançons per quan poguéssim emprendre de nou els assajos. 

A finals de l’any 2010 vam enregistrar el nostre segon disc, inspirat en els evangelis que fan referència directa a la Mare de Déu i que era un encàrrec de la Parròquia de St. Joan de Valls amb motiu de la celebració les festes decennals de la Mare de Déu de la Candela. 

L’estiu de l’any 2013 vam enregistrar el nostre darrer disc, L’amor no passarà mai, un petit CD de només 5 cançons en el qual vam voler plasmar temes encara no enregistrats pel grup i algun tema nou.

Actualment tenim entre mans la creació de nous temes, aquesta vegada inspirats en textos quaresmals.


FOTO GRUO

AVÍS LEGAL